Κοινωνία

Μέσα στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (φωτό, βίντεο)

Χλιδή και πολυτέλεια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το «Symphony of the Sees και τον Απρίλιο του 2018 θα κάνει το πρώτο του ταξίδι.

Το απίστευτης έμπνευσης κρουαζιερόπλοιο «Symphony of the Sees έρχεται να ξεπεράσει το μεγαλύτερο αδελφάκι του «Harmony of the Seas»» ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη στον τομέα των κρουαζιερόπλοιων.

ΟΙ αριθμοί ζαλίζουν: Το «Symphony of the Seas» έχει μήκος 362μ., πλάτος 65,7μ., βάρος 230.000 τόνους (μικτού φορτίου), 18 καταστρώματα, 2.775 καμπίνες, θα φιλοξενεί 6.780 επιβάτες και 2.175 άτομα πλήρωμα.

«Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα νέο επίπεδο ταξιδιωτικής εμπειρίας και να προσφέρουμε την απόλυτη απόδραση σε οικογένειες κάθε μορφής και μεγέθους» δήλωσε ο Μάικλ Μπάιλι, πρόεδρος και CEO της Royal Caribbean International κατά την ψηφιακή παρουσίασή του, χθες, όπου αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του σύγχρονου αυτού θαύματος.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι πραγματικά πρωτόγνωρα: η Ulitmate Family Suite μεγέθους 125 τ.μ. διαθέτει τσουλήθρα που ξεκινά από το δωμάτιο των παιδιών και φτάνει στο living room, ένα υδάτινο πάρκο για παιδιά, ένα παγοδρόμιο, ένα γήπεδο μπάσκετ πλήρους διάστασης, έναν ολόκληρο τοίχο αφιερωμένο στους φαν των Lego, δύο τοίχους αναρρίχησης και μια κινηματογραφικού τύπου αίθουσα που συμπληρώνεται με μηχάνημα δημιουργίας ποπ κορν καθώς και πολλά συστήματα gaming.

Αν και η μαμά εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόστος της κάθε σουίτας, αυτές θα διαθέτουν προσωπικό μπάτλερ, σε αντίθεση με τους σερβιτόρους στο Bionic Bar του που θα είναι ανθρωποειδή ικανά να τοποθετούν, να αναδεύουν, να στραγγίζουν και να σερβίρουν κοκτέιλ τα οποία θα περιέχουν έναν συνδυασμό μέχρι και 30 ποτών.

Μόλις ξεκινήσει τα ταξίδια του θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από τη Βαρκελώνη στη Νάπολη της Ιταλίας ενώ από τον Οκτώβριο θα αλλάξει ρώτα καθώς θα μετακομίσει στο λιμάνι του Μαϊάμι προκειμένου να ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

 

www.1069.gr