Κοινωνία Κρήτη

Ήταν όλη η αστυνομία… αλλά και το νοσοκομείο δίπλα του!

Συμπαράσταση στον αγαπητό συνταξιούχο πλέον αστυνομικό περνά μια περιπέτεια με την καρδιά του

Πολλές φορές πρέπει να δεις το προσωπικό σου ζόρι για να καταλάβεις τη δύναμη της ανθρώπινης φιλίας αλλά και της συναδελφικής αλληλεγγύης!

Κάτι τέτοιο βίωσε ο πρώην Διοικητής της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο συνταξιούχος πλέον αστυνομικός Γιώργος Κονσολάκης, που πέρασε ( και περνά) μια περιπέτεια ζωής με την καρδιά του. Ένα τριπλό μπάι πας και ένα δύσκολο επταήμερο στην καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, έκαναν το συμπαθή σε όλους όσοι τον ξέρουμε Γιώργο να ανασκευάσει πολλά από τα στερεότυπα της ζωής του. Κυρίως όμως είδε πολλούς παλιούς του συναδέλφους να παίρνουν προσωπικά την περιπέτεια του, να τρέχουν για να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια και να συμπαρασταθούν στον ίδιο και την οικογένεια του για τον αγώνα ζωής που έδωσε.

Όλους αυτούς, άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει μέσα από το cretalive, ο Γιώργος Κονσολάκης, ενώ ξεχωριστή μνεία κάνει και στον Διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιώργο Λαζόπουλο, αλλά και σ´ όλο το προσωπικό της Μονάδας που έδειξαν πόσο επαγγελματίες αλλά και ευαισθητοποιημένοι είναι στον ανθρώπινο πόνο και τις αυξημένες ανάγκες που έχουν όσοι διαβούν την πόρτα του νοσοκομείου. Τις πιο θερμές ευχές και από μας στο γελαστό παιδί της ΕΛΑΣ στην Κρήτη και ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι του… σιδερένιος!