Αυτοδιοίκηση Κρήτη

Τι (δεν) είπε ο Κουράκης!

Ο απόηχος μια έντονης συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δώσαμε τη Δευτέρα το στίγμα της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στο Βασίλη Λαμπρινό και το Γιάννη Κουράκη, που ανέβασαν τους τόνους στη συζήτηση για τον ισολογισμό του δήμου Ηρακλείου, μια συζήτηση με έντονη προεκλογική χροιά η οποία μας παρέπεμψε σε αυτά που πιθανόν θα ξαναδούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Θάναι όμως υποψήφιοι και οι δυο σε αυτές τις εκλογές;
Το χέρι μας στην φωτιά δεν το βάζουμε, ωστόσο ο Γιάννης Κουράκης, για όσους παρακολουθούν από κοντά τα δημοτικά δρώμενα είχε χτες μια μεγάλη ευκαιρία να το… βροντοφωνάξει πως «θα τα πούμε δήμαρχε και προεκλογικώς!» κι όμως δεν το έκανε!

Του ‘δωσε μεγάλη ασίστ, όπως λέμε και στο μπάσκετ ο Καραντινός, που ξαναθυμήθηκε…περσινά ξινά σταφύλια για να βγει στην αντεπίθεση και να… καρφώσει σαν τον Αντετοκούμπο, αλλά δίστασε!
Δείχνει κι ο ίδιος να μην έχει πειστεί 100% για το αν θάναι υποψήφιος, ή αν έχει πάρει την απόφαση οριστικώς κι αμετακλήτως!

Ας περιμένουμε να δούμε αν τελικά διαψεύσει πολλούς από εκείνους που δεν βλέπουν και πολύ πιθανή την υποψηφιότητα του, παρότι και επαφές κάνει και ζυμώσεις!

Όσο για τον Λαμπρινό ; Στην Δύναμη Πολιτών ετοιμάζουν μεγάλη εκδήλωση λίγο μετά το καλοκαίρι για να ξεκινήσουν και την οικονομική εξόρμηση ενόψει των εκλογών και μάλιστα « στρατηγοί» της εκδήλωσης ορίστηκαν οι Πέτρος Ινιωτάκης και Χάρης Μαμουλάκης… απίστευτο που θα λεγε και η χήρα Μήτση του Λαζόπουλου!