Κρήτη ΝΔ

“Τίποτε δεν είναι τυχαίο” λέει ο Μ. Σαλούστρος για τη διαγραφή του

Παραθέτει σειρά ερωτημάτων

Η διαγραφή των δύο γιατρών και το μήνυμα Λαμπρινού!
Τη δική του απάντηση στο θέμα της διαγραφής του από την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας στο Δήμο Ηρακλείου δίνει ο Μανόλης Σαλούστρος.

Αναλυτικά ο κ. Σαλούστρος αναφέρει:

“Διαβάζοντας το δημοσίευμα σας με ημερομηνία 12-11-2017 και τίτλο “ Η διαγραφή των δύο γιατρών και το μήνυμα Λαμπρινού” μου έδωσε την ευκαιρία να σας παραθέσω και να δώσω τόσο σε εσάς όσο και στους έγκριτους επισκέπτες της ηλεκτρονικής σας ιστοσελίδας τροφή για δεύτερες σκέψεις , με ερωτήματα που μέχρι τώρα μένουν αναπάντητα…(πάντα πολιτικού περιεχομένου).

Τα ερωτήματα αυτά απασχολούν τόσο τους συγχωριανούς μου, τους δημότες του Ηρακλείου (ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις τους Δημοτικές και μη) όσο και την συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών του Νομού Ηρακλείου και ίσως και πέραν αυτού…

Ερώτημα 1ον:

Ενώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που πρόσκεινται ιδεολογικά και πολιτικά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αριθμούνται περί τους 14 με 15 στο σύνολο των 29 ( σήμερα 27…!), εδώ και 3,5 χρόνια (αδιάλειπτα) 5 με 6 είναι οι άξιοι , οι ικανοί και μόνο αυτοί μπορούν να συνεργαστούν “άψογα” με τους υπόλοιπους “έχοντες θέσεις και officia” που έχουν διαφορετική ιδεολογική και πολιτική αφετηρία.

Το ερώτημα που τίθεται πάντως είναι πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι έχοντες θέσεις και officia δεν είναι ούτε στο περιβάλλον, ούτε φίλα προσκείμενοι, πείτε το όπως θέλετε, ούτε στον Λ. Αυγενάκη, ούτε στον Μ. Σενετάκη, ούτε στον Γ. Δεικτάκη, ούτε στην Ε. Γρηγοράκη, ούτε στον Γ. Ματαλλιωτάκη, και για να μην σας κουράζω σε κανέναν υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κατά το παρελθόν ,πλην του Γρηγόρη Πασπάτη και του εντολοδόχου του Ευρωβουλευτή.

Τυχαίο;

Ερώτημα 2ον:

Αυτοί που έχουν δημιουργήσει προβλήματα, “κατά τας γραφάς” αυτοί οι υπόλοιποι 9 με 10 (σήμερα 7 με 9), που δεν είναι άξιοι, δεν είναι ικανοί , και πάνω από όλα δεν είναι έμπιστοι σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρη Πασπάτη.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αυτοί οι “προβληματικοί πρώην συνάδελφοι αλλά γνήσιοι Νεοδημοκράτες” καταψήφισαν ποτέ εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο?

Καταφέρθηκαν ποτέ εναντίον του Δημάρχου Ηρακλείου ?

Αρνήθηκαν να συνδράμουν συνάδελφό τους στο Έργο του?

Και εν κατακλείδι χωρίς να έχουν κανένα όφελος πολιτικό λειτουργούν ως ασπίδα καθημερινά όταν σφυροκοπείται η Δημοτική Αρχή από πράξεις η παραλείψεις αυτών, που και το facebook επιτρέπεται να χρησιμοποιούν και ένα ευχαριστώ στους Συναδέλφους τους δεν έχουν να πουν…..

Κατά το στα «καλά» εγώ… και στα «άσχημα» όλοι είμαστε μια ομάδα…”

Αυτοί δηλαδή είναι οι “αντάρτες” που πρέπει να “ξεπαστρέψουμε” αν δεν ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

Τυχαίο;

Και αν τελικά ολά τα παραπάνω δεν είναι παρά μια “διαβολική σύμπτωση” τίθεται και ένα τελευταίο αλλά ίσως το πιο βασικό ερώτημα:

Ποιος τελικά ενεπλάκη και πάτησε πόδι με υπόγειο και ανορθόδοξο τρόπο , η Νέα Δημοκρατία στο Δήμο Ηρακλείου ή μήπως ακριβώς το αντίθετο δηλαδή ο Δήμος Ηρακλείου στη Νέα Δημοκρατία απαξιώνοντας συστηματικά όσα στελέχη δεν πρόσκεινται στον Γρηγόρη Πασπάτη και στον πολιτικό του συνεταίρο …..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ;

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία

Με εκτίμηση

Μανόλης Σαλούστρος

Ιατρός – Καρδιολόγος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου

www.1069.gr