Κοινωνία

Απίστευτη τραγωδία στην Καλαμαριά: Πώς βρέθηκαν εγκαταλελειμένα έξω από εκκλησία δύο νήπια

egkatal003

Συνελήφθη η γυναίκα που τα εγκατέλειψε

Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία ξετυλίχτηκε γύρω από δυο παιδιά, ένα αγοράκι 3 ετών και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους, που βρέθηκαν ολομόναχα να περιφέρονται έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.

Περαστικοί που είδαν τα παιδάκια, ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου. Μετέφεραν αρχικά τα παιδιά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ακολούθως στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε όμως, από την έρευνα της αστυνομίας, τα δύο νήπια είναι παιδιά ενός ζευγαριού Σέρβων που όμως, και οι δύο είναι κρατούμενοι στις φυλακές για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών. Τα δύο αδελφάκια είχε αναλάβει να φροντίζει η 25χρονη θεία τους, αδελφή της μητέρας τους. Ωστόσο, ανήμπορη οικονομικά να μεγαλώσει τα δύο παιδάκια αποφάσισε και τα εγκατέλειψε έξω από την εκκλησία.

Η 25χρονη γυναίκα εντοπίσθηκε και συνελήφθη, καθώς σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Τα παιδάκια βρίσκονται στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς για προληπτικούς λόγους και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας για το που θα φιλοξενηθούν.

.
.
.
1069.gr