Επικαιρότητα Κρήτη

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού

Παραδόθηκε ο 54χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη στη διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Μυλοποτάμου ενώ στη συνέχεια με τη συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου. Σύμφωνα στην αστυνομία εμφανίστηκε και ο γιος του 54χρονου. Όπως τονίστηκε από την πλευρά των δικηγόρων του, ο 54χρονος παραδόθηκε ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου ενώ ο γιος του εμφανίστηκε στην αστυνομία λόγω των καταθέσεων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Συνήγοροι του 54χρονου είναι ο Διονύσης Βέρρας, ο Κυριάκος Κόρσαββας και ο Γιώργος Κοκοσάλης.

Μάλιστα ο κ. Κοκοσάλης γνωστοποίησε χθες την πρόθεση του δράστη να “παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη” για το θάνατο του Μανόλη αναφέροντας : “Η υπεράσπιση διαβεβαιώνει πάσα κατεύθυνση ότι ο εντολέας μας δεν έχει καμία πρόθεση φυγοδικίας. Αντίθετα θέλει να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη εκθέτοντας τους ισχυρισμούς του. Και για την πρόθεση του αυτή έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι αστυνομικές αρχές”.

Το σκηνικό της αιματοχυσίας

Με προσοχή οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης στ΄Ανώγεια με θύμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη, που οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία.

Οι αρχές έχουν συλλέξει ευρήματα από τον τόπο του φονικού και έχουν πάρει κρίσιμες καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες , που είναι τα αδέλφια του θύματος.

Οι πληροφορίες που φθάνουν στο Cretalive αναφέρουν ότι στον τόπο του φονικού εντοπίστηκαν αρκετοί κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο εύρημα το οποίο θα πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με τις μαρτυρίες της πλευράς του θύματος αλλά και με τους ισχυρισμούς που θα προβάλλει η πλευρά του 54χρονου δράστη.

Η εκδοχή από την πλευρά του θύματος

Μέχρι στιγμής, με βάση τις καταθέσεις από την πλευρά του θύματος, υποστηρίζεται η εξής εκδοχή: πυροβόλησε ο 54χρονος, πυροβόλησε όμως και ο γιος του.

Η εκδοχή αυτή φέρεται να διαψεύδεται από την πλευρά του 54χρονου, όπως τουλάχιστον διαρρέεται από το περιβάλλον του ενώ νέες πληροφορίες θα έρθουν στο φως αφού παραδόθηκε.

Αστυνομικές πηγές παραδέχονται ότι υπάρχουν «γκρίζα σημεία» στην υπόθεση και για το λόγο αυτό προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις για να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ.

.
.
.
.
1069.gr