Επικαιρότητα Τηλεόραση

Survivor: Aποχώρησε ο Χούτος – Αποδεκατίστηκε η παρέα του Χανταμπάκη (βίντεο)

AΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της τελευταίας αποχώρησης παίκτη από το Survivor, πριν οι δύο ομάδες, οι Μαχητές και οι Διάσημοι βρεθούν στην ίδια παραλία για να συνεχίσουν τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού.

Το κοινό επέλεξε για αποχώρηση και έστειλε στο σπίτι του τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, ο οποίος φαινόταν από καιρό ότι είχε φθίνουσα πορεία στο παιχνίδι. Η αρχική δυναμική του στα αγωνίσματα είχε υποχωρήσει, έδειχνε συχνά εκνευρισμένος, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις προστριβές του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ φαινόταν και απόμακρος από πολλούς συμπαίκτες του, ειδικά μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Ουσιαστικά με την αποχώρηση του Λάμπρου, η παρέα του Χανταμπάκη έχει αποδεκατιστεί. Από τα πέντε μέλη έμειναν μόνο τρία πλέον, με τη Λάουρα να έχει προσεγγίσει περισσότερο τον Κοκκινάκη και να διατηρεί λιγότερες σχέσεις με τον Μπο, ενώ και η Ευρυδίκη ψάχνεται για τη νέα στρατηγική και τις συμμαχίες που θα επιδιώξει.

Ο Λάμπρος άλλωστε «φαγώθηκε» από μέλη της παρέας των «πέντε», πριν τον περιλάβει το κοινό και του δώσει τη χαριστική βολή. Ήταν η Λάουρα που επιλέγοντας τον Κοκκινάκη και όχι τον Αγγελόπουλο στη μυστική ψηφοφορία της Τρίτης, οδήγησε στο να προταθούν τέσσερις αντί για τρεις παίκτες προς αποχώρηση και στη συνέχεια ο Μπο, ο οποίος προτίμησε να «δώσει» τον Χούτο και όχι την Ευρυδίκη, που διαμόρφωσαν αυτά τα δεδομένα ενώπιον της κρίσης του κοινού.

Το οποίο κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους άλλους τρεις προτεινόμενους για αποχώρηση: Τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο, τον Κώστα Κοκκινάκη και την Λάουρα Νάργες.

//www.youtube.com/watch?v=4X90V6GnBT0

Η κατάταξη των υποψηφίων

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και αυτή η ψηφοφορία επιβεβαίωσε την μεγάλη απήχηση που έχει στο κοινό ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής από τη Σκιάθο ήταν πρώτος στις θετικές ψήφους και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Η έκπληξη ωστόσο ήλθε από τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος, προφανώς επειδή εκτιμήθηκε το ήπιο προφίλ του και η αθόρυβη συνεισφορά του στην παραλία των Διάσημων, έλαβε απρόσμενα υψηλό ποσοστό ψήφων για να παραμείνει στο παιχνίδι και ήταν καθαρά δεύτερος. Δεν μπορεί – τουλάχιστον όχι ακόμα – να συμπεριληφθεί στα φαβορί, ωστόσο είναι από τις δυνάμεις που πρέπει να υπολογίζουν οι αντίπαλοί του πλέον.

Η Λάουρα έμεινε στην τρίτη θέση και διασώθηκε, καθώς ο θόρυβος γύρω από το όνομά της, φαίνεται να της έκανε καλό. Είναι πολλοί εκείνοι που λατρεύουν να τη μισούν κι αυτό είναι ένα στοιχείο, που ίσως την πάει πολύ πιο μακριά απ’ όσο υπολογίζουν κάποιοι! Παραμένει πάντως αδύναμος κρίκος στα αγωνίσματα και έτσι είναι πάντα σε ευάλωτη θέση.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν τελευταίος καθαρά στην ψηφοφορία, για την οποία πάντως η παραγωγή προσπαθεί να μην υπάρξουν σοβαρές διαρροές.

Η νέα νίκη των Μαχητών

Η ικανότητα της Σάρας Εσκενάζυ στο μπάσκετ, στοιχείο που έχει πάρει από τον πατέρα της Αλμπέρτο, όπως έχει ομολογήσει παλαιότερα η ίδια, αλλά και η ηρεμία της Ελισάβετ, στις κρίσιμες βολές, που απαιτούσε το χθεσινό παιχνίδι, έδωσαν μία νέα νίκη στους Μαχητές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor – την τρίτη συνεχόμενη.

Για πρώτη φορά τα δύο κορίτσια των Μαχητών «καθάρισαν» για την ομάδα τους. Σάρα και Ελισάβετ πέτυχαν τις πέντε από τις δέκα νίκες, (έναντι μόλις μίας ήττας στους αγώνες τους) ενώ οι άνδρες είχαν συνολικά αρνητικό σκορ: πέτυχαν μεν τις άλλες πέντε νίκες, αλλά υπέστησαν και επτά ήττες. Ουδείς είχε θετικό απολογισμό μάλιστα. Αντίθετα οι Διάσημοι κατάφεραν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί χάρη στην καλή εμφάνιση Κοκκινάκη και Χρανιώτη, όμως είχαν σε κακή μέρα την Ευρυδίκη και φυσικά τη Λάουρα να μην καταφέρνει ούτε αυτή τη φορά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της να σταυρώσει νίκη.

Το αγώνισμα στο επεισόδιο της Πέμπτης ήταν προσεκτικά και σκόπιμα επιλεγμένο από την παραγωγή, ώστε η σύγκρουση των δύο ομάδων να είναι πιο ανταγωνιστική και να ισοσκελιστεί η προφανής αθλητική υπεροχή των Μαχητών, με άλλα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν υπό προϋποθέσεις του Διάσημους να διεκδικήσουν τη νίκη – όπως και έγινε. Μάλιστα οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με 6-2 και 7-3 κάποια στιγμή, ενώ το παιχνίδι μπήκε στην τελική ευθεία με ισοπαλία 8-8!
Ο αγωνιστικός στίβος και οι δεξιότητες που απαιτούνταν ήταν περισσότερο τεχνικές, όπως η ευστοχία σε ένα πολύ δύσκολο καλάθι, ενώ αυξημένο ρόλο διαδραμάτιζε κάθε φορά και η τύχη. Σε πολλά σημεία του αγώνα, η μπάλα μπήκε και βγήκε από το καλάθι, καθώς οι παίκτες δεν ήταν εύκολο να διαμορφώσουν μία «μηχανική» στα σουτ και να «βρουν το χέρι τους», όπως λένε σε αθλήματα, με τα οποία έμοιαζε η τελική φάση του χθεσινού παιχνιδιού, λόγου χάρη το μπάσκετ.

Ήταν έτσι διαμορφωμένος ο στίβος, που έπαιζε πολύ μικρό ρόλο η ταχύτητα, η δύναμη και η ισορροπία των παικτών – στοιχεία στα οποία έχουν δείξει τελευταία ότι υπερτερούν φανερά οι Μαχητές. Ήταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ένα παιχνίδι τύχης και τεχνικής λεπτομέρειας, παρά ένα physical game. Ακόμη κι αν κάποιος αποκτούσε μεγάλη απόσταση από τον αντίπαλό του, το προβάδισμα αποδεικνυόταν ανεπαρκές, αφού ήταν πολύ δύσκολο να ευστοχήσει στα σουτ, που απαιτούσαν ιδιαίτερο στιλ και αρκετή τύχη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες, που υστερούν σε αθλητικά προσόντα έναντι άλλων – και από τις δύο ομάδες – κέρδισαν ή διεκδίκησαν μέχρι τέλους αγώνες στο χθεσινό επεισόδιο. Ο Κοκκινάκης κέρδισε δύο ματς, παρότι το παιχνίδι δεν απαιτούσε κολύμπι, ο Μπο κέρδισε επίσης ένα (και έχασε ένα), ο Χρανιώτης, παρόλη την μέτρια κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, είχε θετικό ισοζύγιο με δύο νίκες και μία ήττα, ενώ εντυπωσιακό σκορ έκανε η Ελισάβετ, κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια που έδωσε (με Ευρυδίκη και Λάουρα), ενώ ακόμη πιο καλή ήταν η Σάρα (με 3-1), που κέρδισε δύο φορές την Ευρυδίκη. Ακόμη και η Λάουρα έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και έχασε στις λεπτομέρειες. Αντιθέτως παίκτες με φοβερά αθλητικά προσόντα δυσκολεύτηκαν. Ο Αγγελόπουλος (2-2), ο Μάριος Πρίαμος (2-2), ο Κωνσταντίνος Βασάλος (2-2) και φυσικά η Ευρυδίκη (1-3) δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του αγώνα, λόγω της δυσκολίας που είχε η τελική φάση με τα σουτ στο περίεργο καλάθι.

//www.youtube.com/watch?v=BmEvMdBJuLQ

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στον δεύτερο αγώνα του χτύπησε στο γόνατο και χρειάστηκε να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Πιθανότατα θα απουσιάσει από τους αγώνες για μερικές ημέρες.

//www.youtube.com/watch?v=JE3sqdoJj70

Η δομή και οι απαιτήσεις του παιχνιδιού αιφνιδίασαν τους παίκτες και των δύο ομάδων. Γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι η νίκη δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση. Ούτε η ατομική, ούτε η ομαδική.

Οι Διάσημοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, προηγήθηκαν 2-0 και 3-1 και στη συνέχεια 6-3, για να κάνουν το 7-3. Στο σημείο εκείνο άρχισε η αντεπίθεση των Μαχητών, που με ένα σερί πέντε νικών προηγήθηκαν 8-7, για να σημειωθεί μετά η ισοφάριση 8-8. Με τον Μάριο Πρίαμο και τη Σάρα πήραν όμως τα δύο τελευταία παιχνίδια και μαζί το έπαθλο της επικοινωνίας.

Η εξέλιξη του σκορ με την ομάδα των Μαχητών να αναφέρεται πρώτη:

Μάριος Πρίαμος – Χρανιώτης 0-1, Κ. Βασάλος 0-2, Ελισάβετ – Λάουρα 1-2, Κώστας Αναγνωστόππουλος 1-3, Ορέστης – Μπο 2-3, Σάρα – Ευρυδίκη 2-4, Κ. Βασάλος – Μπο 2-5, Ορέστης – Χρανιώτης 2-6, Σάρα – Λάουρα 3-6, Μάριος Πρίαμος – Αγγελόπουλος 3-7, Κ. Βασάλος – Κοκκινάκης 4-7, Ελισάβετ – Ευρυδίκη 5-7, Μάριος Πρίαμος – Χρανιώτης 6-7, Κ. Βασάλος – Αγγελόπουλος 7-7, Σάρα – Ευρυδίκη 8-7, Ορέστης – Κοκκινάκης 8-8, Μάριος Πρίαμος – Αγγελόπουλος 9-8 και Σάρα – Ευρυδίκη 10-8.

//www.youtube.com/watch?v=NHPln7ZAxB8

Με την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του παιχνιδιού και από την Κυριακή οι δύο ομάδες θα βρίσκονται πλέον σε μία παραλία. Θα μένουν ωστόσο σε διαφορετικά παραπήγματα και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στους αγώνες ως δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς το παιχνίδι δεν γίνεται αμέσως απολύτως ατομικό.

.
.
.
1069.gr