Τηλεόραση

Survivor-διαρροή: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Eπαθλο επικοινωνίας υπάρχει στο σημερινό επεισόδιο του survivor. 

Το σημερινό αγώνισμα είναι ξανά καθαρά ταχύτητας και αντοχής και οι Μαχητές είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νικητές!

Τι έγινε χθες

Ακόμη δύο δύσκολα αγωνίσματα περίμεναν χθες τους Μαχητές και τους Διάσημους στο survivor. Στο αγώνισμα της Δευτέρας λοιπόν για το έπαθλο του φαγητού, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι οι οποία απόλαυσαν και τις κρέπες αλλά και τα γεμιστά .

Εντύπωση έκανε η μονομαχία της  Ροδάνθης με την Σπυροπούλου με την πρώτη να νικά κατά κράτος!

Το αποκορύφωμα ήταν ο τρόπος που προσπαθούσε να βρει το καλάθι με τις μπάλες! Ούτε καν που στόχευε! Απλά πετούσε βαριεστημένα το τόπι! Έχει αρχίσει να απογοητεύει τους φανατικούς θαυμαστές της η «βασίλισσα» του Survivor!

Αρχισαν πάλι οι τσακωμοί στους Μαχητές 

Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών και η επιστροφή του έκανε χαρούμενη τη Μελίνα Μεταξά που σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, άλλαξε αμέσως συμπεριφορά προς το χειρότερο.

«Εγώ παιδιά εξεπλάγην. Γενικά δεν συναναστρέφομαι με ανθρώπους που αλλάζουνε πολλά δέρματα. Η Μελίνα άλλαξε κατευθείαν συμπεριφορά. Ήταν πολύ φανερή, οφθαλμοφανέστατη. Με το που γύρισε ο Ηλίας, η Μελίνα άλλαξε κατευθείαν συμπεριφορά. Έγινε πιο απότομη, πιο απόλυτη. Έχει απομονωθεί με τον Ηλία και μιλάνε όλη την ώρα», είπε η Ροδάνθη Καπαρού.

«Το έχω πει, όχι μόνο δέρματα, αλλά και πρόσωπα. Με το που ήρθε ο Ηλίας άλλαξε η Μελίνα», ήταν το σχόλιο του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου.

Δαλάκα σε Λιανό: Είσαι γκαντέμης

Αφού κατάφεραν και πήραν νίκη μετά από καιρό οι Διάσιμοι του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα δεν άντεξε και την «κατηγόρησε» το νέο παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

Η αθλήτρια του στίβου κατηγόρησε εκείνον ότι από όταν πάτησε το πόδι του δεν έχουν… σταυρώσει νίκη!

«Να πω κάτι; Αν και είσαι γκαντέμης, πρώτη φορά σταυρώσαμε νίκη με εσένα, δεν σου κάνω πλάκα!» είπε.

Εκείνος δεν πίστευε τι άκουσε από την παίκτρια των Διάσημων! Kαι απάντησε: «τα μετράς; Θα αρχίσω να τα μετράω και εγώ!».

.