Μεταφορές

Αδιανόητο! Η Volotea ακύρωσε πτήση και έστειλε τους επιβάτες με… πλοίο στον Πειραιά

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Σήμερα ανακοινώνεται η απόφαση για τον Κορκονέα

Η πτήση της ισπανικής εταιρίας Vototea, V74157, από τη Μύκονο για την Αθήνα επρόκειτο να απογειωθεί από το Νησί των Ανέμων της 19:00 το απόγευμα της Κυριακής. Κανείς απ’ όσους είχαν κλείσει εισιτήριο δεν μπορούσαν να διανοηθούν το Γολγοθά που τους περίμενε και κυρίως το εξοργιστικό μήνυμα που θα λάμβαναν στα κινητά τους.

Λίγα λεπτά πριν από την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι επιβάτες της Votolea έλαβαν ένα sms από την εταιρία. Τους ενημέρωνε ότι η πτήση για Αθήνα ακυρώνεται. Μέχρι εδώ καλά, γιατί το πρώτο μήνυμα ενημέρωνε τους επιβάτες πως άμεσα θα τους ενημέρωναν για εναλλακτικές, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Κανείς βέβαια δεν περίμενε ότι η εναλλακτική αυτή θα ήταν το… πλοίο της γραμμής και το ταξίδι τους αντί για 45 λεπτά θα γινόταν… μερικές ώρες!

Αφού η Volotea ενημέρωσε τους επιβάτες πως θα μπορούσαν είτε να αλλάξουν ημερομηνία στο εισιτήριό τους είτε να ζητήσουν τα λεφτά τους και σε όσους… ξέμειναν στη Μύκονο θα έδινε και σνακ (!), ήρθε το… τελειωτικό χτύπημα: «Σας ενημερώνουμε ότι το ταξίδι για την Αθήνα θα συνεχιστεί με πλοίο. Η αναχώρηση είναι στις 07:35. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο προσωπικό του αεροδρομίου. Τις απολογίες μας» έγραφε το μήνυμα, που ήδη κάνει το γύρο του… twitter!Αδιανόητο! Η Volotea ακύρωσε πτήση και έστειλε τους επιβάτες με… πλοίο στον Πειραιά

Ανάμεσα σε εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν γιατί έκλεισαν εισιτήριο με τη Volotea και ο δημοσιογράφος του Novasports, Χρήστος Καούρης, που είχε μια… συμβουλή για όσους προτίθενται να ταξιδέψουν με την ισπανική εταιρία.