Τεχνολογία

Έρχεται νέο iPhone με κόστος κάτω από 400 ευρώ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 3χρονου αγόριου που «έσβησε» σε παιδικό σταθμό!

Μετά το iPhone 11, η Apple ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά ένα νέο iPhone, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 400 ευρώ και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Παρουσιάστηκαν χθες (15/10) το βράδυ από τον γνωστό αναλυτή Apple, Ming-Chi Kuo, περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone SE 2 το οποίο και περιμένει να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στις αρχές του 2020. Όπως ο ίδιος είχε αναφέρει και παλαιότερα, περιμένει τη συσκευή να βρίσκεται πολύ κοντά ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι με το iPhone 8, με παρόμοιο τρόπο που το iPhone SE είχε υιοθετήσει την σχεδιαστική γραμμή του iPhone 5s. Ο Kuo αναφέρει πως το iPhone SE 2 θα έρθει σε χωρητικότητες των 64 GB και 128 GB σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς: silver, space gray, και red. Επίσης προβλέπει πως η αρχική τιμή αγοράς του για το βασικό μοντέλο θα είναι στα $399.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι εξωτερικά θα μοιάζει με το iPhone 8 στο εσωτερικό του θα έχει τον νέο A13 επεξεργαστή με 3 GB RAM. Αυτό ουσιαστικά και πρακτικά σημαίνει πως θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή με τα νέα iPhone 11 και iPhone 11 Pro με 1 GB λιγότερης μνήμης. Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο Kuo προβλέπει πως και αυτό το νέο μοντέλο δεν θα έρθει με την 3D Touch τεχνολογία ενσωματωμένη.

Επίσης, ο Kuo πιστεύει πως η Apple έχει δώσει εντολή στους προμηθευτές της να ξεκινήσουν την παραγωγή 2-4 εκατομμύρια συσκευές το μήνα. Αναμένει επίσης πως μέσα στο 2020 αυτή η νέα iPhone συσκευή θα πουλήσει περί τις 30 εκατομμύρια συσκευές. Η τιμολόγηση του τώρα και σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή θα ξεκινάει από τα $399. Με αυτό τον τρόπο η Apple θα στοχεύσει εκείνους τους καταναλωτές που θέλουν να αναβαθμίσουν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus τους.

Έρχεται νέο iPhone με κόστος κάτω από 400 ευρώ