Αεροπορία

Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου

Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα

Την 116 πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην αεροπορική βάση Αράξου, επισκέφθηκαν σήμερα ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης και ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας του Βελγίου, υποπτέραρχος (Major General) Frederik Vansina.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, ενημερώθηκαν για τη συνεκπαίδευση των Ελλήνων και Βέλγων Ιπταμένων, περιηγήθηκαν στους χώρους της 336 Μοίρας και συναντήθηκαν με το προσωπικό της 349th και της 350th Fighter Squadron, το οποίο φιλοξενείται στη μονάδα από 2 Δεκεμβρίου με 12 αεροσκάφη F-16.

Η συνεκπαίδευση αφορά στην εκτέλεση σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων, που διεξάγονται σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, ημέρα και νύχτα, θα ολοκληρωθεί στις 13 Δεκεμβρίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου Στην 116 ΠΜ οι Αρχηγοί ΓΕΑ Ελλάδας και Βελγίου