Εσωτερική Ασφάλεια

Άγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρου

Άγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρου

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ένας αλλοδαπός δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς.

Όπως δείχνουν οι εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr, στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, και διερευνώνται τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία ενώ υπάρχουν και ΜΑΤ, αφού έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.

Οι δράστες φέρονται να επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris και διέφυγαν. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.

Κατά τη διάρκεια επιβίβασής του στο ασθενοφόρο πάντως και μέχρι να φύγει από το σημείο, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παρευρισκομένων και της αστυνομίας.

Άγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρουΆγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρουΆγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρουΆγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρουΆγιος Παντελεήμονας: Εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης – Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρου