Εσωτερική Ασφάλεια

Άνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσει

Άνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσει

Άνδρας έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην οδό Αγίας Λαύρας, στην περιοχή Γουδή, ισχυρίζεται πως έχει όπλο και απειλεί να πυροβολήσει. 

Στην Ελληνική Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, ο οποίος έχει κλειστεί μέσα στ ρετιρέ διαμέρισμα όπου διαμένει, στου Γουδή, υποστηρίζει πως έχει όπλο και ότι θα το χρησιμοποιήσει.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ειδικός διαπραγματευτής προσπαθεί να ηρεμήσει τον ταμπουρωμένο άνδρα.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτήν την κίνηση, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Φωτογραφίες από το σημείο: 

Άνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσειΆνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσειΆνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσειΆνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσειΆνω Πατήσια: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας – Απειλεί να πυροβολήσει

Όλα ξεκίνησαν χτες (13.9.2023), όταν γείτονας επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε ότι ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα πάνω από μία φορά.

Επί τόπου βρίσκονται και δυνάμεις των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.