Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Αποκαλύψεις Σοκ! – Ο 59χρονος που μαχαίρωσε τη νοσηλεύτρια, πίστευε ότι χειρουργήθηκε άδικα!

Αποκαλύψεις Σοκ! – Ο 59χρονος που μαχαίρωσε τη νοσηλεύτρια, πίστευε ότι χειρουργήθηκε άδικα!

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την τραγωδία στο “Αττικόν”, όπου ένας 59χρονος ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Καθημερινής”, τον περασμένο Μάρτιο, ο 59χρονος Αλβανός διαγνώσθηκε με καρκίνο και στις 19 Αυγούστου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί όγκος. Εκτοτε παρέμενε νοσηλευόμενος στο δωμάτιο 6 του 1ου ορόφου του νοσοκομείου “Αττικόν”, με τους γιατρούς να του χορηγούν ηρεμιστικά χάπια, όπως συνηθίζεται στους ασθενείς σε μετεγχειρητικό στάδιο.

Η σύζυγός του, που κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία, διευκρίνισε ότι ο 59χρονος δεν είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών. Αποκάλυψε όμως, ότι τις τελευταίες ημέρες πίστευε πως οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν αδίκως υποβάλει σε επέμβαση.

Το χρονικό της της επίθεσης στο “Αττικόν”

Στις 5 το πρωί της Δευτέρας, ο 59χρονος κάλεσε με το ειδικό κουμπί τη νοσηλεύτρια στο δωμάτιο και κρύφτηκε πίσω από την πόρτα για να την αιφνιδιάσει. Κρατούσε στο χέρι ένα μαχαίρι κουζίνας που χρησιμοποιούσε για να κόβει φρούτα. Μόλις η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο, εκείνος αμέσως της επιτέθηκε και άρχισε να τη χτυπά.

Τραβώντας την από τα μαλλιά, χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και στη συνέχεια την τραυμάτισε ελαφρά με το μαχαίρι στον αυχένα. Στη συνέχεια ο 59χρονος άνδρας ανέβηκε στον τέταρτο όροφο και έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την σκάλα της εξόδου κινδύνου στο κενό. Η κατάσταση της 32χρονης νοσηλεύτριας και μητέρας 2 παιδιών είναι σοβαρή αλλά νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Πηγή: thetoc.gr