Ατυχήματα

Αιτωλοακαρνανία: Διασωληνωμένος ο 22χρονος οδηγός που έχασε τον έλεγχο της μηχανής όταν πετάχτηκε σκύλος στο δρόμο

Το τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία έστειλε στο νοσοκομείο τον 22χρονο οδηγό, που παραμένει διασωληνωμένος. Αιτία του ατυχήματος, ένας σκύλος που πετάχτηκε στον δρόμο…

Ώρες αγωνίας για έναν 22χρονο στην Αιτωλοακαρνανία, που παραμένει διασωληνωμένος σε νοσοκομείο. Στο δρόμο που σημειώθηκε το τροχαίο, έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά διασώστες με ασθενοφόρο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί παρακολουθούν αδιάκοπα τις αντιδράσεις του οργανισμού του.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ευηνοχώρι στην Αιτωλοακαρνανία, τις πρώτες πρωινές ώρες. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr, ο οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο όταν του πετάχτηκε σκύλος στο δρόμο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

O 22χρονος οδηγός βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Έχει ήδη υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Στα πλάνα φαίνονται οι εικόνες που αντίκρισαν οι διασώστες στο σημείο του ατυχήματος και οι διερχόμενοι οδηγοί.

Στο πλευρό του 22χρονου τραυματία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι στενοί συγγενείς του, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.