Ατυχήματα Κρήτη

Συμπλοκή σε… δόσεις, τροχαίο, μηνύσεις και συλλήψεις

Εισβολή κουκουλοφόρων σε οικία - Στιγμές τρόμου για μια οικογένεια

Μια αντιπαράθεση για προσωπικές διαφορές που πήρε διαστάσεις

Ένα επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου, μεταξύ δύο ανδρών για προσωπικές διαφορές πήρε διαστάσεις, και αρκετές ώρες αργότερα οδήγησε σε ένα τροχαίο ατύχημα, τραυματισμούς, μηνύσεις αλλά και συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώτος διαπληκτισμός των δύο ανδρών, εκ των οποίων ο ένας καλλιτέχνης κρητικής μουσικής, έληξε χωρίς σοβαρές συνέπειες, ωστόσο οι δρόμοι τους αντάμωσαν και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας κι αυτή την φορά τα πράγματα πήραν άσχημες διαστάσεις.
Όπως αναφέρεται, ο καλλιτέχνης κινούνταν με το δίκυκλο όχημά του σε δρόμο των Καπαριανών του Δήμου Φαιστού όταν  “συναντήθηκε” με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ο άνδρας με τον οποίο είχε τις διαφορές. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο επιχείρησε να εμβολίσει το δίκυκλο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρεθεί στο έδαφος.
Το σίγουρο είναι ότι υπήρξε συμπλοκή, ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην σύλληψη τόσο του καλλιτέχνη όσο και ενός ακόμα ατόμου.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν, ενώ ο καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να μεταβεί στο νοσοκομείο, καθώς φέρει τραύματα.

Συμπλοκή σε... δόσεις, τροχαίο, μηνύσεις και συλλήψεις

Πηγή φωτογραφίας: apopsilive.gr