Ατυχήματα

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με παράσυρση γυναίκας (vid)

Ορκωμοσία Βουλής: Οι στιγμές που ξεχώρισαν
Πάγωσαν οι περαστικοί όταν είδαν την κοπέλα να εκτινάσσεται στον αέρα

Σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στον οποίο διεξάγονται έργα για το μετρό, με αποτέλεσμα οι δυο λωρίδες κατεύθυνσης να είναι συρρικνωμένες, ενώ και η διέλευση των πεζών γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των Οδών Φλέμινγκ και Δελφών, μια νεαρή προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, όχι από τη διάβαση, αλλά από άλλο σημείο. Πέρασε αρχικά πίσω από ένα αυτοκίνητο, από το οποίο είχε μόλις κατέβει ο συνοδηγός, ωστόσο, ένα διερχόμενο όχημα που ερχόταν από πίσω και προσπέρασε το σταθμευμένο όχημα, την παρέσυρε με μεγάλη σφοδρότητα.

Η κοπέλα εκτινάχθηκε στον αέρα από το σφοδρό χτύπημα, το σταθμευμένο όχημα επίσης παρασύρθηκε, ενώ από θαύμα γλίτωσε κι ο συνεπιβάτης του οχήματος, επειδή βρισκόταν κυριολεκτικά μισό βήμα πιο πίσω.

Η 23χρονη γυναίκα, είχε… Άγιο πάντως, καθώς ενώ θα περίμενε κανείς με τη σφοδρότητα που χτυπήθηκε αν όχι να έχανε τη ζωή της, να έφευγε από το σημείο με βαρύτατο τραυματισμό, τη γλίτωσε με ένα μόλις κάταγμα στο γόνατο!  Η νεαρή θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον μικρό, όπως αποδείχθηκε, τραυματισμό της.