Ατυχήματα

Τράκαρε και εξαφανίστηκε παρατώντας το αυτοκίνητό του

Stoiximan Super League 1, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0: Νίκησε και έμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή - Δείτε τα γκολ

Ο οδηγός φαίνεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κατάλαβε τι θα ακολουθούσε αν έφταναν οι αστυνομικοί

Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να υποστεί τις συνέπειες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. στην Πάτρα, στις 6.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά τράπηκε σε φυγή και μάλιστα παράτησε το όχημά του στη μέση του δρόμου, όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να κινηθεί!

Ο υπαίτιος οδηγός του ασημόχρωμου αυτοκινήτου φαίνεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κατάλαβε τι θα ακολουθούσε αν έφταναν αστυνομικοί και του έκαναν αλκοτέστ.

Έτσι, ξεκίνησε να φύγει, αλλά διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του είχε υποστεί ζημιές στον μπροστινό τροχό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το οδηγήσει.

Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, το άφησε στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε, το κλείδωσε και έσπευσε να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν έκπληκτοι το παρατημένο όχημα και αναζητούν τον ιδιοκτήτη του βάσει του αριθμού κυκλοφορίας, με τον εντοπισμό του να είναι θέμα χρόνου.