Ατυχήματα

Βόλος: Οδηγός μηχανής σύρθηκε στο δρόμο για 150 μέτρα μετά από τροχαίο

Σάρον Στόουν: «Τους είπα αφαιρέστε μου και τα δύο στήθη» – Συγκλονίζει η διάσημη ηθοποιός

Στο νοσοκομείο με κατάγματα ο οδηγός της μηχανής μετά το τροχαίο. Το κράνος και ο ειδικός εξοπλισμός που φορούσε στάθηκαν σωτήρια. Ο Βόλος βλέπει τα ατυχήματα στους δρόμους να συνεχίζονται…

Αγιο είχε χθες το πρωί (18-03-2023) ένας δικυκλιστής στον Περιφερειακό, ο οποίος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χτύπησε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, έπεσε από τη μηχανή και σύρθηκε για περίπου 150 μέτρα πάνω στο δρόμο. Το κράνος και ο ειδικός εξοπλισμός που φορούσε τον έσωσαν κυριολεκτικά από τα χειρότερα. Μεταφέρθηκε με κατάγματα στο Νοσοκομείο Βόλου και σίγουρα μακαρίζει την τύχη του, που δεν υπέστη κάτι πιο σοβαρό.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 11:00 χθες το πρωί, στο ρεύμα του Περιφερειακού δρόμου που οδηγεί προς Νέας Ιωνία. Λίγο πριν τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Καζανάκι, διερχόμενοι οδηγοί αυτοκινήτων που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, είδαν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας να πέφτει με ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που προπορευόταν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Η μηχανή «τούμπαρε» και ο οδηγός της για περίπου 150 μέτρα στροβιλίζονταν κυριολεκτικά στον δρόμο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο. Θα μπορούσε να τον είχε παρασύρει.

Οδηγοί ενημέρωσαν αμέσως την Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι ο οδηγός έχει τις αισθήσεις του ανακουφίστηκαν. Εμειναν στο πλευρό του μέχρι να φτάσουν οι διασώστες, που τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ανδρες της Τροχαίας Βόλου «έκλεισαν» προσωρινά με ειδικούς κώνους ένα τμήμα του ρεύματος προς Νέα Ιωνία, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων που είχαν σχηματίσει ουρά.

Βόλος: Οδηγός μηχανής σύρθηκε στο δρόμο για 150 μέτρα μετά από τροχαίο

Οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο διαπίστωσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του δικυκλιστή, αλλά φέρει κατάγματα στα άκρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Βόλου.

Πηγή: taxydromos.gr