Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Αυτά είναι τα σοκαριστικά βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού youtuber

Ο «εφιάλτης» Γερμανίδας που έπεσε θύμα εμπορίας ανθρώπων στην Ελλάδα

Τα σοκαριστικά βίντεο στο TikTok που οδήγησαν στη σύλληψη του youtuber αποκαλύπτει το newsit.gr. Θύματα ήταν άτομα με νοητική υστέρηση…

Οι αναλυτές της ασφάλειας του τελευταίους μήνες είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, τον 35χρονο youtuber σε μια προσπάθεια να συλλέξουν αποδεικτικά στοιχεία και να πρόχώρησουν στη σύλληψη του. Στα δύο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr και προκαλούν αποτροπιασμό, εμφανίζονται ΑμεΑ να εκτελούν εντόλες προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε σεξουαλικές πράξεις και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ακολούθων του «Αρχήγου», που πλήρωναν για να μπουν στο προφίλ του στο TikTok.

Είναι χαρακτηρτιστικό ότι στην έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν επτά σκληρούς δίσκους που περιείχαν βιντεοληπτικό υλικο και έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Συμφώνα με το διαβιαβιστικό που παρουσίασε το newsit.gr και στο οποίο αποτυπώνταν η δράση του 35χρονου, ο κατηγορούμενος youtuber είχε προβεί  σε κατ΄εξακολούθηση κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ατόμων με αναπηρία. Κι όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.