Εσωτερική Ασφάλεια

Χαϊδάρι: Άγρια συμπλοκή 5 ατόμων με μαχαιρώματα σε κατάστημα – 2 κατέληξαν στο νοσοκομείο

Καισαριανή: Καρέ καρέ η επίθεση με σύριγγα που περιείχε σπέρμα σε 26χρονη

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (01.09.2023) στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Χαϊδάρι, και στο επεισόδιο συμμετείχαν 5 άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες ηλικίας 53, 20 και 21 ετών και μια γυναίκα 49 ετών.

Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα και έσπευσαν στο σημείο για να δύο από αυτά τα άτομα, ηλικίας 20 και 21 ετών, να έχουν χτυπηθεί από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 20χρονος έφερε τραύματα από μαχαίρι στο αριστερό πλευρό κάτω από την μασχάλη και την εσωτερική πλευρά του αριστερού καρπού.

Ο 21 ετών, έφερε τραύματα, στην αριστερή πλάτη και τον αριστερό βραχίονα, από το ύψος του ώμου έως την εσωτερική πλευρά του, είχε έντονη αιμορραγία, ενώ, είχε τραύματα και στο ύψος του αριστερού καρπού.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος

Δύο εκ των συλληφθέντων ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι προηγήθηκε συμπλοκή με τη συμμετοχή ενός ακόμα ατόμου που αναζητείται. Ο 21χρονος δήλωσε πως ο 20χρονος ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον 21χρονο να είναι σε σοβαρή κατάσταση να είναι ασταθής αιμοδυναμικά ενώ ο κορεσμός του οξυγόνου του ήταν χαμηλός και η άμεση και γρήγορη παρακέντηση με θωρακικό σωλήνα του ιατρού ήταν σωτήρια για τη ζωή του, σύμφωνα με τον ιατρό εφημερίας. Ο νεαρός εισήχθη στο θωρακοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, όπου και παραμένει φρουρούμενος. Ο 20χρονος έλαβε εξιτήριο.

Όλοι οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να υπογράψουν τα ανακριτικά έγγραφα και έτσι δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί πλήρως το τι ακριβώς έχει γίνει. Στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό βρέθηκε ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος, καθώς και ένα δερμάτινο λουρί σκύλου.

Από τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής φαίνονται δύο εκ των κατηγορουμένων (μεταξύ αυτών ο 21χρονος) να αποβιβάζονται από μία μηχανή και να επιτίθενται σε δύο συγκατηγορούμενους τους, χωρίς, ωστόσο, οι κάμερες να έχουν καταγράψει πλήρως το περιστατικό αφού δεν κάλυπταν όλους τους χώρους.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.