Εσωτερική Ασφάλεια

Διαρρήκτης συνελήφθη… 50 φορές και αφέθηκε ελεύθερος και τις 50!

Πάνω από 7 μονάδες διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Ένας 40χρονος έχει αναγάγει τις διαρρήξεις σε… επάγγελμα

Ένας 40χρονος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κλέβει ένα μηχανάκι στα Εξάρχεια. Αυτό ήταν το 51ο χτύπημα του… επαγγελματία διαρρήκτη, ο οποίος είχε προηγουμένως συλληφθεί 50 φορές και είχε αφεθεί ελεύθερος και τις 50.

Είναι ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και ο 40χρονος καταφέρνει να βάλει μπροστά το μηχανάκι και να γίνει καπνός.

Βίντεο ντοκουμέντο – Πώς τον «τσάκωσαν»

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο μέσα σε 4 λεπτά, κατάφερε να λύσει το παρκαρισμένο μηχανάκι και να το βάλει μπροστά για να φύγει. Ο ιδιοκτήτης που την επόμενη μέρα έκανε μήνυση δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Ο 40χρονος όπως είχε πει παλιότερα, ακολουθεί πάντα την ίδια συνταγή. Εντοπίζει μηχανές και αυτοκίνητα που μπορεί να χτυπήσει και βάζει μπροστά το σχέδιο τη νύχτα όταν ο κίνδυνος να συλληφθεί είναι μικρότερος.

Μετά τις αρχικές μαρτυρίες, η δράση του άρχισε να αποτυπώνεται και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, με ορισμένα από τα θύματά του, να κάνουν λόγο για τραγικά λάθη των Αρχών που έχουν κάνει τον δράστη ανεξέλεγκτο.

Μετά και την 51η του σύλληψη, ο 40χρονος ζήτησε και πήρε χθες προθεσμία για να απολογηθεί εντός της ημέρας και τελικά προφυλακίστηκε.