Εσωτερική Ασφάλεια

Δολοφονία Καρολάιν: Η Monopoly, τα ανύπαρκτα λεφτά και η τελευταία φωτογραφία…

Δολοφονία Καρολάιν: Η Monopoly, τα ανύπαρκτα λεφτά και η τελευταία φωτογραφία...

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δράση του 32χρονου πιλότου, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά την 11η Μαΐου, όταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος, έβαλε τέλος στη ζωή της 20χρονης συζύγου του.

Ακόμα μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον χώρο του σαλονιού, ο οποίος φαίνεται ακατάστατος, με πολλά αντικείμενα στο πάτωμα. Στη βιβλιοθήκη υπάρχουν μεταξύ άλλων κορνίζες με φωτογραφίες του ζευγαριού, ενώ μπροστά από τον καναπέ βρίσκεται το κουτί της “Monopoly”, όπου υποτίθεται ότι βρίσκονταν κρυμμένα τα 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι ληστές, όπως υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις αρχές.

Στη φωτογραφία, όμως, αποτυπώνεται το έπιπλο – βιβλιοθήκη, στο οποίο οι ληστές δεν πείραξαν κανένα από τα αντικείμενα, σαν να μην τους ενδιέφερε να ψάξουν τα πάντα για να βρουν περισσότερα χρήματα ή κοσμήματα.

Ένα ακόμη φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον τρόπο που έδρασε ο 33χρονος πιλότος και την προσπάθεια σκηνοθεσίας της ληστείας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας.

Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 της Αστυνομίας, αποτυπώνεται το σημείο που βρέθηκε η κάμερα πίσω από τον καναπέ, της οποίας την κάρτα μνήμης φέρεται να αφαίρεσε στη 1:20 ο Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να μην καταγραφούν οι κινήσεις του τη στιγμή της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Είναι η κάμερα που είχε αποτυπώσει το τελευταίο καρέ, στο οποίο εμφανίζονται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το μωρό, να κάθονται στον καναπέ, λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία. Όπως θα δείτε στην εικόνα, η κάμερα είναι ξηλωμένη και πεταμένη δίπλα στο παράθυρο.

Ο χώρος είναι ακατάστατος, δίπλα από την κάμερα υπάρχει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, πεταμένα χαρτιά, μια παιδική μπάλα και άλλα αντικείμενα.

Όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί απ’ τη Monopoly ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστών, που τα κάνουν όλα άνω – κάτω.

Εκεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στις καταθέσεις του ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του είπε πως δεν υπήρχε φράγκο και όλα ήταν σκηνοθετημένα.