Εσωτερική Ασφάλεια Κοινωνία

Δράμα: «Κάπου πηγαίνει το μυαλό μου» λέει τώρα η γυναίκα που βρήκε κομμένα τα φρένα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε

Μέρες αγωνίας για την 38χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Δράμα, που έχει καταγγείλει πως βρήκε κομμένα τα φρένα, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε…

Μετά το αρχικό σοκ και την καταγγελία που έκανε, η 38χρονη μητέρα δηλώνει πως το μυαλό της «κάπου πηγαίνει» για το άτομο που θέλησε να της κάνει κακό. Για εκείνον που έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα η ίδια και τα δύο παιδιά της να κινδυνέψουν. Οι έρευνες για τα όσα έγιναν συνεχίζονται, με την ίδια και τον σύζυγό της, να περιμένουν την κατάληξη της αστυνομικής έρευνας, με την ελπίδα να μάθουν όλα όσα έγιναν πίσω από την πλάτη τους.

«Αρχίζω και έχω κάποια υποψία για το ποιος μπορεί να είναι. Κάπου πηγαίνει το μυαλό μου, μετά από μια συζήτησή που είχα με τον σύζυγό μου, είναι ένα πρόσωπο από τη Δράμα που είχαμε παλιότερα μία διαμάχη, ίσως να είναι αυτό, διότι δεν μας έρχεται κάτι άλλο το μυαλό. Και μόνο η σκέψη, όμως, μας ανησυχεί», είπε η 38χρονη στο Live News με τον δικηγόρο της να συμπληρώνει:

«Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα κάποιο υλικό από κάμερες. Αυτό δείχνει την πρόθεση του δράστη να βλάψει. Είχε αιχμηρά αντικείμενα μαζί του. Η όποια σκέψη υπάρχει από την πλευρά της παθούσα, ίσως αποτελέσει μία ένδειξη. Έχουν δοθεί το όνομα στην αστυνομία και ερευνάται».

Τα πάντα εκτυλίχθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Η 38χρονη πήγε το πρωί κανονικά στη δουλειά χωρίς το αυτοκίνητο να έχει το παραμικρό. Επέστρεψε σπίτι το μεσημέρι και δυο με τρεις ώρες αργότερα, βγήκε με τα παιδιά της, για δουλειές. Τότε όπως λέει ήταν αδύνατον να φρενάρει.

«Είμαι έμπειρη οδηγός και δεν έτρεχα. Αυτό αποδείχθηκε σωτήριο. Έμαθε τι συνέβη την επόμενη μέρα, όταν με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, που είχα πάει το αυτοκίνητο και μου είπε ότι… κάποιος με αγαπάει πολύ» ανέφερε. Ταχύτατα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί και πλέον περιμένει να μάθει την άγνωστη αλήθεια.

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της.