Δυστυχήματα

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του

Φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Αχαΐα, στον αυτοκινητόδρομο 111 στη Θέση Κυδώνιες, στην Ερύμανθο. 

Ένα αγροτικό εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και “καρφώθηκε” με την οροφή στις προστατευτικές μπάρες.  Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο οδηγός εκτινάχθηκε και κατέληξε στο οδόστρωμα. Το ίδιο και η συνοδηγός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 51χρονος οδηγός του αγροτικού έχασε τη ζωή του, καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα, ενώ χαροπαλεύει η 19χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η κόρη του θύματος.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο

“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“”>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη τουΣοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του“>Σοκαριστικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αγροτικό “καρφώθηκε” στις μπάρες – Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει η κόρη του