Ελληνικός Στρατός

Στεφανής: Κάνει το Ελικόπτερο NH-90 της Σύρου ταξί για τα νησιά

Στεφανής: Μηδενικές οι ροές γιατί έχουμε ισχυρή ηγεσία και σαφείς οδηγίες

Στεφανής: Κάνει το Ελικόπτερο NH-90 της Σύρου ταξί για τα νησιά. Αν η κυβέρνηση λέει ότι μεριμνά για τον πολίτη, οι υπουργοί της στην πράξη το διαψεύδουν

Ένα ελικόπτερο έχουμε στην Σύρο για επείγοντα ιατρικά περιστατικά και σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο Armyvoice.gr ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής ζήτησε και έλαβε το συγκεκριμένο ελικόπτερο για να πάει περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου.

Η περιοδεία του ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως το τέλος της εβδομάδας.

Το ελικόπτερο NH-90 που είναι ο,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η Αεροπορία Στρατού έχει διατεθεί στο ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει επείγοντα περιστατικά με ασθενείς από τις Κυκλάδες σε νοσοκομεία της ηπειρωτικής χώρας.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη το να επιλέγει ο υφυπουργός να απογειώσει το συγκεκριμένο Ε/Π για να μεταβεί στα νησιά, είναι ασέβεια προς τον πολίτη. Γιατί το Ε/Π είναι εκεί για να ικανοποιεί συγκεκριμένες και κατεπείγουσες ανάγκες που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ζωή.

Δεν θα μπορούσε να επιλέξει ένα από τα άλλα ελικόπτερα όπως άλλωστε έκανε και ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος τον οποίο και μιμείται;