Εσωτερική Ασφάλεια

Ένταλμα σύλληψης για τον Γ.Τράγκα; – Απαντάει με μήνυση στον Α.Σκέρτσο

Ένταλμα σύλληψης για τον Γ.Τράγκα; - Απαντάει με μήνυση στον Α.Σκέρτσο

Απών από την σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, βγήκε στην εκπομπή του δια τηλεφώνου και δήλωσε πως με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν περικυκλώσει το σπίτι του αστυνομικοί με σκοπό την σύλληψή του.

Μόλις εχθές ο Άκης Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για τα όσα ισχυρίστηκε εις βάρος του, σχετικά με εμπλοκή του στο σκάνδαλο Λιγνάδη.

Σε τηλεφωνική του συνομιλία σήμερα το πρωί με τον Γιώργο Κραστάνα δήλωσε:

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό κατηγόρησε τον κ. Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Crash Radio ισχυρίστηκε πως ο Α.Σκέρτσος «με εντολή του πρωθυπουργού ενεργούσε ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας απαντάει στον Άκη Σκέρτσο με μήνυση. 

Η δήλωση του Γ.Τράγκα: 

«Αργά το βράδυ πληροφορήθηκα ότι ο κ. Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμηση ισχυριζόμενος ότι προέβην σε χυδαία επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού και του ιδίου.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον νεοφανή σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη. Υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον και την ενημέρωση μισό αιώνα και πλέον, είμαι πατέρας και παππούς και ασφαλώς ενδιαφέρομαι και έχω Συνταγματική υποχρέωση ως δημοσιογράφος να αναζητώ τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες όταν βρίθουν τα δημοσιεύματα για κακοποίηση ανήλικων και ελέγχεται το Υπουργείο Πολιτισμού και το Μαξίμου για αμέλεια και συγκάλυψη της κακοποιού δράσης ατόμων όπως ο κατηγορούμενος κ. Λιγνάδης.

Το «αυγό του φιδιού» δεν επωάζεται στην κριτική του τύπου απέναντι σε τέτοια νοσηρά φαινόμενα. Η μήνυση του κ. Σκέρτσου εναντίον μου έγινε με εντολή του κ. Μητσοτάκη, απαντώ λοιπόν με μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Θα καλέσω μάλιστα μεταξύ άλλων ως μάρτυρα υπεράσπισης τον αξιότιμο κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος δήλωσε “ξέραμε για τον κ. Λιγνάδη, τον απομακρύναμε αλλά δε θέλαμε να λερωθεί το όνομά του”».

Αναμένονται εξελίξεις.