Εσωτερική Ασφάλεια

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» στην 29χρονη

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» στην 29χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» στην 29χρονη στα Εξάρχεια φέρνει σήμερα (21.11.2023) στο φως της δημοσιότητας. 

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής, που στη συνέχεια κάνει την επίθεσή του.

Τη σπρώχνει, εκείνη πέφτει κάτω και αμύνεται. Καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ ένας άνδρας που φαίνεται στο βίντεο σπεύδει να τη βοηθήσει.

Τι λέει ο άνδρας που την έσωσε

«Ήμουν στην οδό Νικηταρά, ήταν περίπου 7:25. Καθόμουν σε ένα μαγαζί ψιλικών με μια άλλη κυρία. Ήταν το μοναδικό που ήταν ανοιχτό. Ακούσαμε κάποιες φωνές και “βοήθεια” και βγήκαμε έξω. Ένας είχε επιτεθεί σε μία κοπελίτσα, η οποία εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγαινε προς τη δουλειά της. Η κοπέλα φυσικά τρομοκρατημένη. Αυτόν ίσα που μπόρεσα και τον είδα και  έφυγε σχετικά ήρεμος.

Πιστεύω ότι τρόμαξε με τη φωνή που έβαλα. Η εικόνα που είδα ήταν αυτόν επάνω της ακριβώς. Μετά δεν έδωσα πολλή σημασία σε αυτόν, προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της. Όπως φάνηκε της είχε επιτεθεί για να την βιάσει.

Ήμασταν από την κοπέλα σχεδόν απέναντι εκείνη έτρεξε προς τα εμάς αλλά και εμείς προς εκείνη. Στην ουσία την βρήκαμε στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Κοιτάξαμε να την συνεφέρουμε μήπως είχε χτυπήσει κιόλας. Μου είπε “πήγε να με βιάσει”. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι πήγε να την κλέψει. Αυτό το λίγο που πρόλαβα να δω , είδα την πάλη, χτυπιόντουσαν κάτω.

Aυτός μάλλον ήταν ξένος αλλά ήταν πολύ μικρό το διάστημα που τον είδα πρέπει να ήταν κάτω από 30 ετών, με ανοιχτά χρώματα. Εκείνος έφυγε κάτω προς την Θεμιστοκλέους, φορούσε μια βερμούδα, ακάλυπτος, πιστεύω αν τον ξανάβλεπα θα τον αναγνώριζα. Τον έχουν πιάσει οι κάμερες, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να τον πιάσουν», αναφέρει στο newsit.gr ο θυρωρός που έσωσε την κοπέλα.

Aυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr

«7:20 το πρωί είχα πάει μια παραγγελία και γυρίζω και βλέπω ανάστατη την γειτονιά. Είχαν βγει από απέναντι από το ψιλικατζίδικο η κυρία με ένα παλληκάρι που ήταν μέσα, έδωσαν στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, την σήκωσαν από κάτω που την είχε ρίξει αυτός. Σοκαρισμένο το κορίτσι, έτρεμε.

Την βάλαμε μέσα, ηρέμησε, της φτιάξαμε ένα καφεδάκι, συνήλθε λίγο. Ήρθε η αστυνομία, είπαν θα επιληφθούν του θέματος. Η κοπέλα κάπου 24-25 χρόνων, πήγαινε στην δουλειά της. Και μας είπε συγκεκριμένα “περνάω από το στενό γιατί σας βλέπω ότι είναι ανοιχτά τα καταστήματα και αισθανόμουν κάποια ασφάλεια, δεν είχα πρόβλημα”.

Την ακολούθησε αυτός από πίσω, την έριξε κάτω και προσπάθησε να της κάνει άσεμνη πράξη. Το κορίτσι φώναξε “βοήθεια”, βγήκαν από απέναντι αμέσως βάλανε τις φωνές. Αυτός βέβαια δεν τράπηκε σε φυγή, έφυγε χαλαρός, δεν έφυγε πολύ γρήγορα, πιθανώς να είναι αρρωστημένο μυαλό.

Ζούμε απίστευτα πράγματα, η κατάσταση εδώ στο κέντρο έχει γίνει πλέον δύσκολη, ειδικά για κοπέλες τέτοια ώρα το πρωί. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι και δυστυχώς κυκλοφορούν έξω», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή:www.newsit.gr