Εσωτερική Ασφάλεια

Φλώρινα: 4 συλλήψεις για παράνομο έρανο, χειροπέδες σε τρεις γυναίκες και έναν άντρα

Οι αστυνομικοί στη Φλώρινα προχώρησαν σε συλλήψεις μετά από καταγγελίες. Ο έρανος ήταν παράνομος, με τους δράστες να κερδίζουν χρήματα.

Τέσσερα άτομα, 3 γυναίκες και 1 άνδρας, συνελήφθησαν στην Φλώρινα από αστυνομικούς, για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν οι 3 Ελληνίδες να ενεργούν παράνομα συγκαλυμμένο έρανο, με τη μορφή πώλησης εικόνων και εντύπων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 εικόνες Αγίων, 71 έντυπα, 6 μπλοκ αποδείξεων, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 439,95 ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ναρκωτικά δισκία.

Από την έρευνα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη επίσης στην πόλη της Φλώρινας και άνδρας, επίσης Έλληνας, ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργός των προαναφερόμενων συλληφθέντων ατόμων που διεξήγαγαν έρανο, χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.