Εσωτερική Ασφάλεια

Γιώργος Λιάγκας: Πασίγνωστος τραγουδιστής χάνει 1.000 με 10.000 ευρώ στο τζόγο

Νεκρή 40χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας μακριά από το σπίτι της που καιγόταν

Με αφορμή τα όσα ακούγονται για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος χάνει καθημερινά μεγάλα ποσά στο τζόγο!

Εκτός από τον τραγουδιστή, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αναφορά και σε έναν πολιτικό που έχει καταστραφεί, όπως είπε, από τον τζόγο. Φυσικά, δεν αποκάλυψε ονόματα.

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1.000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο.

Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής συνέχισε: «Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο.

Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα.

Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1.000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας – πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει».