Εσωτερική Ασφάλεια

Γκάζι: Η αστυνομία αναζητά τον «πιστολέρο» που έσπειρε τον πανικό έξω από το νυχτερινό κέντρο

Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του – Τα νεότερα για την υγεία του

Κατά την διάρκεια του καβγά, ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε πιστόλι.

Τον άντρα που άνοιξε πυρ έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Το περιστατικό το οποίο οδήγησε ένα άτομο στο νοσοκομείο έλαβε χώρα έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς, στις 4 τα ξημερώματα.

Για άγνωστο λόγο οι δύο παρέες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου λογομάχησαν, με τα μέλη τους να βγαίνουν στο δρόμο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Αφού λογομάχησαν, η κατάσταση λίγο αργότερα ξέφυγε και ακολούθησε σύρραξη.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του καβγά, ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε πιστόλι που έφερε μαζί του και πυροβόλησε, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιο άτομο.

Τρεις προσαγωγές

Στο σημείο έφθασε άμεσα η αστυνομία η οποία προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων, ενώ ένας 22χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» με μώλωπες.

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις κάλυκες, με τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του «πιστολέρο» να συνεχίζονται.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις του τραυματία και των τριών προσαχθέντων, προκειμένου να γίνει και η ταυτοποίηση των εμπλεκομένων στο συμβάν ατόμων.