Εσωτερική Ασφάλεια

Γλυκά Νερά – Αδερφός του Αναγνωστόπουλου: «Δεν τον έχω επισκεφτεί στη φυλακή» (βίντεο)

Έντυπο Ε3: Νέες διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ

«Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί», αναφέρει ο αδερφός του Αναγνωστόπουλου – Αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Έσπασε τη σιωπή του ο αδερφός του συζύγου της άτυχης Κάρολαιν ο οποίος ύστερα από μήνες σιωπής δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τον αδερφό του. Παρά τις κατηγορίες που κατά καιρούς έχει ακούσει, ο αδερφός του  συζυγοκτόνου υποστήριξε δημόσια ότι δεν έχει επαφές με τον αδερφό του, ενώ αναφέρθηκε και εκτενώς στις ψευδείς ειδήσεις που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τον ίδιο.

«Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ»

Ο 30χρονος άνδρας διέψευσε σε κάθε τόνο την άμεση εμπλοκή του στη δολοφονία της Καρολάιν και ουσιαστικά έβαλε ένα τέλος στις φήμες  περί αλλεπάλληλων καταθέσεων στις αστυνομικές Αρχές.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο».

Ο 30χρονος αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι ένας άνδρας που κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών διατήρησε ένα μετριοπαθές και χαμηλών τόνων προφίλ. Είναι ένας άνθρωπος που στις τηλεοπτικές κάμερες δε μπορούσε να πιστέψει το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε ο αδερφός του. Μάλιστα, οι τηλεοπτικές κάμερες τον συνέλαβαν σε μια αρκετά βιαστική κίνηση μπροστά στις κάμερες όταν ο ίδιος συνόδευσε τη μητέρα του και τη μικρή Λυδία την ημέρα εκείνη όπου το παιδί παραδόθηκε στους γονείς της Καρολάιν.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο»

Εμβρόντητος δηλώνει σήμερα από τη ροή των πραγμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο και όπως ανέφερε  στο Live News, μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος της Καρολάιν, ο ίδιος και φυσικά όλη η οικογένεια του πιλότου, στεκόταν στο πλευρό του. Προσπαθούσαν να του συμπαρασταθούν και να τον προστατέψουν από τα Μέσα Ενημέρωσης που ήδη άφηναν αιχμές εναντίον του.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε ‘αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν’ και ότι ‘έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά’. Ήμασταν στην κατάσταση ‘πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι’. Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ» ανέφερε στην κάμερα του MEGA.

«Δεν έχω επισκεφτεί τον Μπάμπη στη φυλακή»

Ο αδελφός του, ήταν πάντα εκεί. Την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν, ο 30χρονος ήταν δίπλα του… το ίδιο και 40 ημέρες μετά, στο μνημόσυνό της, λίγες μόνο ώρες, πριν ο πιλότος ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Ο νεαρός άνδρας, παραμένει σαστισμένος όταν αναφέρεται στο γεγονός και μέχρι σήμερα, κι όπως αναφέρει στην αποκλειστική δήλωσή του, μετά την σύλληψή του δεν τον έχει δει.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».

Οι αποστάσεις που κρατά σήμερα από τον αδελφό του είναι τόσο ξεκάθαρες όσο και η επιθυμία του να βροντοφωνάξει ότι όπως όλο το πανελλήνιο, έτσι κι εκείνος είχε παρασυρθεί από το ψέμα περί ληστών στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση».

Ο τρόπος συμπεριφοράς του συζυγοκτόνου σόκαρε τους συγγενείς του με αποτέλεσμα πολλοί πλέον συγγενείς του να κρατούν πλέον αποστάσεις από τον πιλότο.