Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο πιλότος – Προσωρινά στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλου

Ξύπνησε από το κώμα 40 μέρες μετά αλλά ακόμα δεν ξέρει την τραγική αλήθεια

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του

Προφυλακιστέος, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, κρίθηκε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Η απολογία του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου διήρκεσε περισσότερο από τέσσερις ώρες, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να απαντήσει σε συμπληρωματικές ερωτήσεις.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου θα παραμείνει προσωρινά στη γυναικεία πτέρυγα για λόγους ασφαλείας.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο Αναγνωστόπουλος δήλωσε “ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη”.

Τα δύο αιτήματα στον ανακριτή

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα.

Το πρώτο αφορά σε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.