Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους της Κάρολαϊν

Ο χρόνος φαίνεται ότι κυλάει αντίστροφα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά κατά τη διάρκεια ληστείας. Που στρέφονται οι έρευνες.

Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της νεαρής γυναίκας, τον οποίο οι ληστές έδεσαν και ακινητοποίησαν μόλις μπήκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού, θα δώσει τις επόμενες μέρες και νέα κατάθεση για όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από το θύμα να θυμηθεί κι άλλες λεπτομέρειες που θα τους βοηθήσουν να βάλουν στη θέση τους όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στη λύση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας.

Ο,τιδήποτε μπορεί να θυμηθεί ο 32χρονος, η παραμικρή λεπτομέρεια, μπορεί να είναι σημαντική σε αυτό το σημείο των ερευνών.

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους της Κάρολαϊν

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών πιστεύουν πως πίσω από τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά βρίσκονται σεσημασμένοι κακοποιοί, άνθρωποι που έχουν «χτυπήσει» κι άλλες φορές και φροντίζουν να κινούνται με τρόπο που να μην καταγράφονται από κάμερες κυκλοφορίας οι κινήσεις τους.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι μαρτυρίες πολιτών για τα όσα έγιναν στα Γλυκά Νερά το μοιραίο ξημέρωμα. Η επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ έχει κάνει πολλούς πολίτες να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Όλα αυτά ενώ νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ανέφερε πως εκείνο το ξημέρωμα ξύπνησε από έναν «θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Κάρολαϊν».

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους της Κάρολαϊν

Στην εκπομπή έφτασαν μαρτυρίες από τη γειτονιά που έδειχναν πως τις τελευταίες 15 μέρες πριν τη ληστεία στο σπίτι του ζευγαριού, κάποιοι κινούνταν ύποπτα, σαν να χαρτογραφούσαν το χώρο.

Μια άλλη μαρτυρία στην εκπομπή ανέφερε ότι λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σ’ ένα ATM.

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Ο κύκλος των υπόπτων έχει αρχίσει να στενεύει γι’ αυτό και θεωρείται πως είναι θέμα ημερών η ταυτοποίηση ή ακόμη και η σύλληψη των δολοφόνων που στέρησαν τη ζωή από μια 20χρονη γυναίκα και από ένα βρέφος 11 μηνών τη μητέρα του.