Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

«Γνωστό» το σπίτι όπου έγινε η επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια -Η απίστευτη ιστορία του (βίντεο)

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής! - Δύσκολες ώρες για τη Βιάννο

Γνωστό στις Αρχές ήταν το σπίτι στα Εξάρχεια όπου οι λιμενικοί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κάνουν έρευνα για ναρκωτικά. Το σπίτι τελεί υπό κατάληψη από το 2016, ενώ βρίσκεται περίπου 400-450 μ. από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 , ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων από τοις 9 Ιουνίου του 2016 καθώς είχε διαπιστώσει ότι άγνωστοι έχουν κάνει κατάληψη σπίτι του.

Πέντε ημέρες μετά, το πρωί της 14ης Ιουνίου 2016 σε αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τρία άτομα. Ωστόσο, το ίδιο απόγευμα, ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε ότι δύο άτομα είχαν επανακαταλάβει το σπίτι του. Έστειλε σιδερά για να ασφαλίσει πόρτες και παράθυρα και να αποτρέψει επίδοξους καταληψίες, αλλά ο σιδεράς έφυγε άρον άρον καθώς το σπίτι τελούσε ήδη υπό κατάληψη.

Το θέμα έφθασε στην Εισαγγελία Αθηνών στις 10/10/2017, ενάμιση χρόνο μετά τη μήνυση, η εισαγγελέας, παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με την κατάληψη και τα καταγγελλόμενα του ιδιοκτήτη.