Εσωτερική Ασφάλεια

Η εμπλοκή προσώπου της Τέχνης σε κύκλωμα κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων: Μαρτυρίες για παιδικές φωνές μέσα από το διαμέρισμα

Η εμπλοκή προσώπου της Τέχνης σε κύκλωμα κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων: Μαρτυρίες για παιδικές φωνές μέσα από το διαμέρισμα

Γιατί εγκαταλείφθηκε η έρευνα της Αστυνομίας

Αίσθηση και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εμπλοκή προσώπου της Τέχνης σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega, η συγκεκριμένη αστυνομική έρευνα είναι δύσκολο να αναβιώσει.

Αρχικώς, η εν λόγω καταγγελία δόθηκε τηλεφωνικώς στο επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας και αφορούσε παρουσία ανηλίκων σε οροφοδιαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, υπήρχες αναφορές για φωνές παιδιών, κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Έπειτα διεξήχθη έρευνα που δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από 3 αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία.

Όμως όπως ανέφεραν δεν είδαν ύποπτη κίνηση με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί η έρευνα.

Η έρευνα φαίνεται να ήταν αρκετά σύντομη και να μην της δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τότε, είχε διατυπωθεί η υπόνοια ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης που βρίσκεται και τώρα στην επικαιρότητα ήταν εκτός Αθηνών για περιοδεία και έτσι δεν μπόρεσε να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα όμως με αναγγελία για παράσταση στο κέντρο της Αθήνας που έχει στα χέρια του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, με ημερομηνία Ιούνιος 2012, και με πρωταγωνιστή τον εν λόγω καλλιτέχνη.

.