Εσωτερική Ασφάλεια

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα εκτός από την 19χρονη, λέει η δικηγόρος της

DEFEA 2021 – Στεφανής: Το τριμερές όραμα για την εγχώρια αμυντική βιομηχανία

Η κ. Αντωνία Λεγάκη κάνει λόγο για περισσότερα θύματα του κυκλώματος

«Βόμβες» πέταξε η δικηγόρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης.

Η νομικός αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε πολλά περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος βιασμών, ενώ υποστήριξε ότι ο αστυνομικός που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την κοπέλα στην Ηλιούπολη είχε σπάσει το κινητό της 19χρονης, για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η μητέρα της 19χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός.

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του. Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα». Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».