Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Ηλιούπολη: Είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό και τον «γάζωσαν» – Οι πρώτες εικόνες

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου – Άγρια καταδίωξη μετά τη ληστεία

«Μυρίζει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εκτέλεση ενός άνδρα 38 ετών στην Ηλιούπολη. Οι σχέσεις του με γνωστό «νονό» της νύχτας και οι στιγμές των πολλών πυροβολισμών. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο άνδρας που εκτελέστηκε.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας, 28.12.2020, στις Αρχές αφού σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος είχε τραυματιστεί, ωστόσο η κατάληξη είναι τελικά τραγική, καθώς ο Α.Κ., περίπου 38 ετών, έχει χάσει την ζωή του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου «έπεσαν» οι πυροβολισμοί, στην Ηλιούπολη, για να εξακριβώσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αρχικά δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες για το πώς γράφτηκε η τραγωδία, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το θύμα είναι περίπου 38 ετών και το περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε επί της οδού Θερμοπυλών.

Πλέον, όσο η ώρα περνά, το κουβάρι ξετυλίγεται: Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα κινούνταν με τα πόδια και δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς από δύο άτομα, ενώ είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 38χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είχε δεσμούς με γνωστό “νονό” της νύχτας.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο στην Ηλιούπολη

Ηλιούπολη Ηλιούπολη

Οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ.

ΠΗΓΗ