Εσωτερική Ασφάλεια

Καλλιθέα: 61χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 48χρονη Ουκρανή – Την χτυπούσε και την βίαζε

Καλλιθέα: 61χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 48χρονη Ουκρανή – Την χτυπούσε και την βίαζε

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα από την Ουκρανία, καθώς ένας 61χρονος την κρατούσε αιχμάλωτη επί πέντε μέρες σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπου την βίαζε και την ξυλοκοπούσε. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που κρατούνταν αιχμάλωτη σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γείτονα. Το Σάββατο το πρωί ένας άνδρας έφτασε στο ΑΤ Καλλιθέας για να αναφέρει πως είδε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της Θησέως στην Καλλιθέα μια γυναίκα με μώλωπες να του κάνει νοήματα και να του ζητάει βοήθεια

Αμέσως μετά άνδρες της ασφάλειας ζήτησαν από τον ίδιο να τους οδηγήσει στο σημείο, όπου και εντόπισαν σε άθλια κατάσταση μια 48χρονη από την Ουκρανία, η οποία κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και βιασμού από έναν Έλληνα 61 ετών. Ο άνδρας την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα του τουλάχιστον πέντε ήμερες.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 61χρονο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Οι Αρχές έχουν στείλει δείγμα dna του 61χρονου στα εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό του θύματος, έτσι ώστε να δέσουν την υπόθεση, ενώ έχουν παραγγείλει και ιατροδικαστική εξέταση στην 48χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι ο συστηματικός βιασμός και ξυλοδαρμός της 48χρονης, αλλά και η κράτησή της παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα του.