Κοινωνία

«Αλμυρούτσικο» έπεσε το ποστάρισμα στον Ψαριανό

«Αλμυρούτσικο» έπεσε το ποστάρισμα στον Ψαριανό

Καλείται να πληρώσει €4.000 και τα δικαστικά έξοδα για ψευδή και σεξιστική ανάρτηση εναντίον της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου

Δεν τα λες και λίγα τα 4 χηνόπουλα που καλείται να πληρώσει ο Γρηγόρης Ψαριανός για το τιτίβισμα που έκανε προ διετίας στο Twitter με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου.

Η… λυπητερή ήρθε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που αποφάνθηκε και καταδίκασε τον πρώην ΣΥΡΙΖΑ, μετά ΔΗΜΑΡ, μετά ΠΟΤΑΜΙ και νυν Ν.Δ. (σ.σ. είναι μετακλητός συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου) για ψευδή και σεξιστική ανάρτηση.

Συνοδευόμενη με τη λεζάντα «Παραλλία», ο Ψαριανός είχε ποστάρει στο διαδικτυακό προφίλ του στο Twitter μία μονταρισμένη φωτογραφία της Χρηστίδου που απεικόνιζε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά στο βήμα του κοινοβουλίου φορώντας ένα ανοιχτό σακάκι που (υποτίθεται ότι) δεν άφηνε και πολλά στη… φαντασία.

Η φωτογραφία δεν είχε «πειραχτεί» από τον Ψαριανό αλλά και μόνο η ανάρτησή της ήταν αρκετή για να τον καταδικάσει. Έτσι ο Γρηγόρης υποχρεούται να πληρώσει ως αποζημίωση στη Ραλλία το ποσό των €4.000 (με τον νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής) και φυσικά να πληρώσει και ένα 400άρι για δικαστικά έξοδα.