Κοινωνία

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ καθηγητή και μαθητή στην Πάτρα. Πιάστηκαν στα χέρια για μία παρατήρηση στην αδερφή του μαθητή

Τέλος το Μακεδονία… σκέτο! Κατέβασαν τις επιγραφές από το κυβερνητικό κτίριο!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε Λύκειο της Πάτρας, όταν ένας μαθητής πιάστηκε στα χέρια με καθηγητή, μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ του γυμναστή και της αδερφής του μαθητή.

 

Η υβριστική απάντηση της μαθήτριας και το σεξιστικό σχόλιο του καθηγητή είχε ως αποτέλεσμα το άγριο ξύλο μεταξύ του αδερφού της μαθήτριας και του καθηγητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια σε παρατήρηση που της έκανε ο γυμναστής, απάντησε: «Μην μάς σκοτίζεις τα α……!» και ο καθηγητής, με καθόλου ψυχραιμία, απάντησε εξίσου ανάρμοστα: «Ποια α…..; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;».

Τον διάλογο  άκουσε ο αδερφός της μαθήτριας ο οποίος όρμησε στον καθηγητή και άρχισε να τον ξυλοκοπά ανελέητα. Κάποιοι μαθητές προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες και όταν με δυσκολία το κατάφεραν , ο γυμναστής, ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η δεύτερη πράξη του απίστευτου καυγά αναμένεται να γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο γυμναστής φέρεται να μήνυσε τον μαθητή που του επιτέθηκε….