Εσωτερική Ασφάλεια Κοινωνία

Αυτή είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη – «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε»

ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις στις πληροφορίες περί πιθανής άρσης του δικαιώματος στην άμβλωση (εικόνες)

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η ηθοποιός…

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό.

Η νεαρή ηθοποιός, με συμμετοχές σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1  για την καταγγελία βιασμού της. Αυτή είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη – «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε»

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη που μηνύει, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» και είπε ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε» -όπως ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο βιασμός που καταγγέλλει συνέβη όταν εκείνη ήταν 21 ετών.

Τόνισε ακόμη ότι βρήκε το θάρρος να μιλήσει χάρη στο κίνημα του ελληνικού #MeToo.

https://tv.in.gr/uploads/20220503/224530_kataggelia_ths_htopoiou_elenas_atanasopoulou_gia_sexoualikh_kakopoihsh.mp4?_=2

Η ίδια, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει έως τώρα γνωστά από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του πασίγνωστου σκηνοθέτη για τον βιασμό της, το 2010, όταν η εκείνη ήταν 21 ετών.

Όσον αφορά στον φερόμενο ως δράστη, πρόκειται για άνθρωπο που έχει υπογράψει πάρα πολλές τηλεοπτικές παραγωγές με το τελευταίο του σίριαλ, μάλιστα, να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν, που προβάλλεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με την μήνυση της ηθοποιού, η ίδια γνώρισε τον σκηνοθέτη το 2009 μέσω κοινής παρέας.