Κοινωνία

Εξαφάνιση 14χρονης στην Καβάλα: Φόβοι ότι κρατείται χωρίς τη θέλησή της

Κύπρος: Νεκρή σε σατανιστική τελετή 34χρονη - Κρατείται 50χρονη έγκυος σε δίδυμα
Με νέα ανάρτησή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει ότι για την υπόθεση απαιτείται μεγάλη προσοχή

Φόβους ότι η 14 Μαριάννα Π., η οποία εξαφανίστηκε στις 20 Αυγούστου από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, μπορεί να κρατείται χωρίς τη θέλησή της, εκφράζει με ανάρτησή του το Χαμόγελό του Παιδιού. Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο η 14χρονη Μαριάνα από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, που εξαφανίστηκε στις 20 Αυγούστου, να κρατείται παρά τη θέλησή της, επισημαίνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Παρακαλούμε να δώσετε τη δέουσα προσοχή καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Μαριάννα να κρατείται παρά τη θέλησή της και λόγω αυτού να αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους οικείους της, για να ζητήσει βοήθεια», αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Εδώ και δέκα μέρες δεν έχουν καμία πληροφορία για την κοπέλα, αν και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, από κάπου θα μάθουμε κάτι, κάποιος θα έχει δει το εξαφανισμένο άτομο. Αυτό μας βάζει σε σκέψεις ότι η κοπέλα μπορεί να κρατείται από κάποιον χωρίς τη θέλησή της», λέει στο ethnos.gr ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Η Μαριάννα Π. είναι Ρομά, έχει ύψος 1,63 μ., είναι βάρους 66 κιλών, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε τζιν σορτσάκι, λευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.