Κοινωνία

Εξαφάνιση στην Ευρυτανία: Βρέθηκε ζωντανή η 48χρονη καθηγήτρια – Τι είπε σε κατοίκους χωριού

Πιερία: Σπείρα διέρρηξε 50 ναούς με «λεία» 8.500 ευρώ – Τρεις συλλήψεις

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης στην Ευρυτανία κινητοποίησε τις Αρχές. Η καθηγήτρια εντοπίστηκε ζωντανή, καλά στην υγεία της και μίλησε για αυτό που της συνέβη…

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) μετά την εξαφάνιση 48χρονης καθηγήτριας από το Καρπενήσι που συμμετείχε σε αγώνα 12 χιλιομέτρων στην Ευρυτανία στο χωριό Τόρνος.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση ξεκίνησε με τον τερματισμό όλων των αθλητών που συμμετείχαν με εξαίρεση της 48χρονης. Αμέσως όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν ανάποδα τη διαδρομή ψάχνοντας σε όλα τα σημεία για ίχνη της καθηγήτριας.

Στις αναζητήσεις κλήθηκαν να πάρουν μέρος δυνάμεις της πυροσβεστικής και αστυνομικοί με drone από το Καρπενήσι. Συγχρόνως ενημερώθηκε η 7η ΕΜΑΚ αλλά και μια Ομάδα ΕΜΟΔΕ.

Τελικά λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα η αστυνομία δέχθηκε κλήση από ντόπιους που εντόπισαν την 48χρονη καθηγήτρια στα μέρη τους, καλά στην υγεία της έχοντας χάσει τον προσανατολισμό της.

Ακολούθησε λάθος μονοπάτι και αππομακρύνθηκε αρκετά χιλιόμετρα από την πορεία που έπρεπε να ακολουθήσει. Με τη βοήθεια πυροσβεστών θα επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Πηγή: lamiareport.gr