Κοινωνία

Γιάννης Γκίνης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος

Ολλανδία και Ισραήλ οι πρώτοι «μνηστήρες» για τα τουρκικά F-35 - Απούσα προς το παρόν η Ελλάδα

Γιάννης Γκίνης: Μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Γιάννης Γκίνης: ο γνωστός δημοσιογράφος αποτελούσε για πολλά χρόνια τον διευθυντή ειδήσεων και αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΑΘΗΝΑ 9,84. Παράλληλα με την δημοσιογραφική του δράση έδινε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή από το σάιτ του ραδιοφωνικού σταθμού που αποχαιρέτησε με μια ανακοίνωση το ιστορικό της στέλεχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ.

Γιάννης Γκίνης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφοςΕν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συναδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.