Κοινωνία

Γιώργος Γιαννιάς: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του – Η ανάρτησή του

Wall Street: Εικόνα δύο ταχυτήτων στους δείκτες – Ανάκαμψη για τον Nasdaq

«Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να εχουν και αλλοι την τύχη να έχουν πατέρα σαν εσένα…» γράφει μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής

Δύσκολες στιγμές ζει ο Γιώργος Γιαννιάς, αφού έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Σε ηλικία 77 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, με τον τραγουδιστή να του λέει το τελευταίο «αντίο» και μέσα από τα social media.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Γιώργος Γιαννιάς αποχαιρετά το «στήριγμα και πρότυπό του», όπως τον χαρακτήρισε, αφού πάλεψε για τη ζωή του για 37 χρόνια.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό και κάτω από αυτή αρχικά, έγραψε: «Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπε μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε».

«Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να έχουν και αλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα… πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! ..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα.. Πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή οτι δε θα την έβγαζες , όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα..» συνεχίζει η ανάρτησή του.

Τέλος, καταλήγει: «Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε… δάσκαλε μου, δυναμή μου, στήριγμά μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο… Θα’ σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεο…. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. Εγώ η μανούλα μας ο Τσαμπίκος μας και η Σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου…».

Δείτε την ανάρτησή του: