Κοινωνία

Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του – Μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή

Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του – Μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποχαιρέτησε τον πατέρα του

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι του σπουδαίου ηθοποιού τον αποχαιρέτησαν σε μια τελετή σε αρκετά φορτισμένο κλίμα.

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο Κώστας Καζάκος αποφάσισε ότι μετά το θάνατό του θα ήθελε το σώμα του να δοθεί στην επιστήμη για την εκπαίδευση των φοιτητών. Έτσι λοιπόν, η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ κάλεσαν όλους τους φίλους του σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στη μνήμη του.

Από την τελετή αυτή δε θα μπορούσε να λείπει ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα συνοδευόμενος από την κόρη του Τζένη Καζάκου και τον μικρότερο γιο του Iασονα.

Ο ηθοποιός ήταν απαρηγόρητος και αρκετές φορές λύγισε και δάκρυσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του – Μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του – Μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του – Μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του – Μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή