Κοινωνία

Λάρισα: 25χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα δικαστήρια

Γεωργιάδης κατά κορυφαίων υπουργών: Έχουν εξαφανιστεί και δεν βοηθάνε

Ο νεαρός κρεμάστηκε από τις σκάλες και οι δύο γυναίκες αντέδρασαν με μεγάλη ψυχραιμία, που αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή του.

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας, όταν ένας νεαρός γύρω στα 25, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και κρεμάστηκε με σκοινί από τον τρίτο όροφο.

Ο νεαρός ήταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή, όταν προσπάθησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να βάλει τέλος στη ζωή του.

Εκείνη τη στιγμή δύο γυναίκες τον είδαν και έτρεξαν να τον κρατήσουν από τα πόδια για να τον σώσουν. Με μεγάλη ψυχραιμία τον κρατούσαν μέχρι που έφτασε στο σημείο η αστυνομία και το επεισόδιο έλαβε τέλος, με τον νεαρό να είναι καλά στην υγεία του.

«Είμαι ακόμα σε σοκ»

«Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει “βοήθεια τρέξτε” βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ από όλο αυτό που έζησα…» λέει στο onlarissa.gr η μία από τις γυναίκες που έσωσαν τη ζωή του νεαρού.