Κοινωνία

Νέα υπόθεση revenge porn: Την εκβίαζε να παραιτηθεί από τη δουλειά της με “ροζ” βίντεο

Νέα υπόθεση revenge porn: Την εκβίαζε να παραιτηθεί από τη δουλειά της με “ροζ” βίντεο

Μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία γυναίκα καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της απαιτούσε να παραιτηθεί από την εργασία της και επειδή η ίδια δεν το έκανε, έστειλε ερωτικό τους βίντεο στη μητέρα της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά τον χωρισμό τους, ο νεαρός άνδρας χρησιμοποίησε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, που είχαν απαθανατίσει και αναρτήσει στο διαδίκτυο, προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του.

Όταν αρχικά δημοσίευσε το βίντεο, η κοπέλα δεν έφερε αντίρρηση καθώς δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να προδίδει την ταυτότητά της. Όταν χώρισαν όμως, τα πάντα άλλαξαν.

“Άλλαξε τον τίτλο του βίντεο, πρόσθεσε το δικό μου ονοματεπώνυμο και το έφερε στη μητέρα μου και άρχισε να με απειλεί ότι αν δεν παραιτηθώ από τη δουλειά μου θα το στείλει σε όλους μου τους συνεργάτες”, λέει η γυναίκα.

Η ίδια δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ενδώσει στις απειλές του πρώην συντρόφου της. “Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ευτυχώς, όμως, βρήκα το θάρρος και ανοίχτηκα άμεσα στην οικογένειά μου, η οποία με στήριξε από την πρώτη στιγμή…”, περιγράφει.

Η γυναίκα έχει καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές και ήδη έχει ξεκινήσει μία δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της.