Κοινωνία Κορωνοΐός

Νεκρή από κορονοϊό ανεμβολίαστη 48χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για ΜΕΘ που δεν στελεχώθηκαν σωστά

Πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει και ο 84χρονος πεθερός της

Μια 48χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είναι άλλο ένα θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Η γυναίκα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον φονικό ιό, μετά από κάποιες μέρες νοσηλείας σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Πίσω της αφήνει δύο 12χρονα δίδυμα αδέλφια, ενώ τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι και η ίδια είχε χάσει σε μικρή ηλικία τη μητέρα της και είχε μεγαλώσει με τη γιαγιά της, σύμφωνα με το voria.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, τα δύο 12χρονα δίδυμα αδέρφια της οικογένειας φαίνεται πως κόλλησαν τον ιό στο σχολείο και τον μετέφεραν στο σπίτι τους.

Δυστυχώς, κανείς στο σπίτι δεν ήταν εμβολιασμένος, με αποτέλεσμα οι δύο γονείς των παιδιών και ο πεθερός της 48χρονης να νοσήσουν σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Πριν από ένα 15νθήμερο περίπου, ο 84χρονος πεθερός της 48χρονης κατέληξε μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στη βαριά κατάσταση που είχε περιέλθει μετά την μάχη με τον κορονοϊό.

Την περασμένη εβδομάδα τον ακολούθησε και η 48χρονη νύφη του. Η κηδεία της έγινε σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στον οικισμό της Λητής.